I 127 Medaille für ausgezeichnete Leistungen im Wettbewerb
Beschrijving Medailles Oorkonden
Oorkonde 1974
Een voorbeeld van een oorkonde behorende bij de 
"Medaille für ausgezeichnete Leistungen im Wettbewerb".
 Deze orde is toegekend aan Günter Kretschmar die lid was van het "Kollektiv der Härterei" in de maand januari 1974. Zijn collectief werd geëerd voor het feit dat het de geplande productiedoelen in 1973 ruimschoots heeft behaald. De oorkonde is facsimile ondertekend door: Erich Honecker ("Erster Sekretär des Zentralkomitees der SED"), Willi Stoph ("Vorsitzender des Staatsrates der DDR"), Horst Sindermann  ("Vorsitzender des Ministerrates der DDR") en Herbert Warnke ("Vorsitzender des Bundesvorstandes de FDGB). 

127h Medaille für ausgezeichnete Leistungen im Wettbewerb www.ddrmedailles.nlOorkonde 1977
Een voorbeeld van een oorkonde behorende bij de 
"Medaille für ausgezeichnete Leistungen im Wettbewerb".
 Deze orde is toegekend aan Emanuel Greiser die lid was van het collectief "Ernst Thälmann des VEB Bergmann-Borsig / Görlitzer Maschinenbau - Werk Berlin. De oorkonde is uitgereikt op 7 oktober 1977: de nationale feestdag ("Tag der Republik"). De oorkonde is ondertekend door de Generaldirektor van de "VVB Kraftwerkanlagebau". Zijn naam is niet leesbaar. 
VEB Bergmann-Borsig maakte turbines, generatoren en onderdelen voor energiecentrales. In de jaren 60 moesten bedrijven van de DDR-overheid ook consumptiegoederen maken. VEB Bergmann-Borsig stond er om bekend dat ze de enige producent in de DDR waren van scheerapparaten. De oorkonde is voorzien van een stempel van "VVB Kraftwerkanlagebau" met nummer 1.