I 126 Medaille für ausgezeichnete Leistungen
1954
De medaille "Medaille für ausgezeichnete Leistungen" kende geen los draagteken. Het metalen lintje heeft een haakje waar de medaille aanhangt. Zonder medaille kon het lintje worden gedragen als "Interimsspange". Het is gemaakt van metaal met een geel-goudkleurig vlak. In het midden is een metalen stripje aangebracht waarin het jaartal is uitgestanst: 1954.
1960
De medaille "Medaille für ausgezeichnete Leistungen" kende geen los draagteken. Het metalen lintje heeft een haakje waar de medaille aanhangt. Zonder medaille kon het lintje worden gedragen als "Interimsspange". Het is gemaakt van metaal met een geel-goudkleurig vlak. In het midden is een metalen stripje aangebracht met het jaartal: 1960.

1962
De medaille "Medaille für ausgezeichnete Leistungen" kende geen los draagteken. Het metalen lintje heeft een haakje waar de medaille aanhangt. Zonder medaille kon het lintje worden gedragen als "Interimsspange". Het is gemaakt van metaal met een geel-goudkleurig vlak. In het midden is een metalen stripje aangebracht met het jaartal: 1962.
126-63 Medaille für ausgezeichnete Leistungen 1963 www.ddrmedailles.nl
1963

De medaille "Medaille für ausgezeichnete Leistungen" kende geen los draagteken. Het metalen lintje heeft een haakje waar de medaille aanhangt. Zonder medaille kon het lintje worden gedragen als "Interimsspange". Het is gemaakt van metaal met een geel-goudkleurig vlak. In het midden is een metalen stripje aangebracht met het jaartal: 1963.
126-65 Medaille für ausgezeichnete Leistungen 1965 www.ddrmedailles.nl
1965

De medaille "Medaille für ausgezeichnete Leistungen" kende geen los draagteken. Het metalen lintje heeft een haakje waar de medaille aanhangt. Zonder medaille kon het lintje worden gedragen als "Interimsspange". Het is gemaakt van metaal met een geel-goudkleurig vlak. In het midden is een metalen stripje aangebracht met het jaartal: 1965.
126d-66 Medaille für ausgezeichnete Leistungen 1966 www.ddrmedailles.nl
1966

De medaille "Medaille für ausgezeichnete Leistungen" kende geen los draagteken. Het metalen lintje heeft een haakje waar de medaille aanhangt. Zonder medaille kon het lintje worden gedragen als "Interimsspange". Het is gemaakt van metaal met een geel-goudkleurig vlak. In het midden is een metalen stripje aangebracht met het jaartal: 1966.